Gamer Asylum
Vill du reagera på det här meddelandet? Registrera dig för forumet med några klick eller logga in för att fortsätta.

Resultatet efter moderatormötet

Gå ner

Resultatet efter moderatormötet Empty Resultatet efter moderatormötet

Inlägg  Johan Stenberg tis sep 22, 2009 5:30 pm

Vi har nu haft ett möte med de som valt att ställa upp som moderatorer i forumet. De som kom på mötet var: Leo, Isak, Fredrik, Mattias , Linus, Theodor, Tim, Riccard och Herman. De har nu alla lagts i gruppern ”Moderator” och fått grön färg på sitt namn. Detta innebär dock endast att man är med i moderatorgruppen och ska komma på moderatorernas möten mm, inte att man de är moderatorer på alla forum på Gamer Asylum. Alltså: Endast de som står som moderatorer under ett specifikt forum kommer att ha moderatorstatus där. Ingen annan.

Se under de olika forumena vem som blivit vald till vilket forum.

Off-topic-forumet har däremot ännu inte fått någon moderator. Där tänker vi låta alla på forumet vara med och rösta. Se Poll-trådarna om hur du kan rösta på vem som ska bli moderator på off topic:
Rösta för vem i ÅK 1
Rösta för vem i ÅK 2

Vi har ett stort arbete framför oss att göra vårt forum så bra som det kan bli och moderaterna kommer att utgöra en stor betydelse i forumets framgång. Vi tackar alla som har valt att ta på sig detta ansvar och önskar dem lycka till i deras uppdrag!

Moderatorposten kan ändras från månad till månad. Det kan alltså ändras vem som är moderator för vilket forum. Är du själv intresserad av att bli moderator så kan du skicka ett pm eller prata med lärarna.
Johan Stenberg
Johan Stenberg

Antal inlägg : 92
Join date : 09-08-27
Age : 43

http://www.johanstenberg.com

Till överst på sidan Gå ner

Till överst på sidan


 
Behörigheter i detta forum:
Du kan inte svara på inlägg i det här forumet